lauantai 13. huhtikuuta 2013

Möhköfantti tulee!

Tänään taas oltiin tunnilla.
Olin 10.20 tallilla ja menin kattomaan listaa. Jännitin et kellä meen, sit luin listasta ja huokasin..
Menin hakee harjat, ja sit harjaa Elvistä. Siellä hän kiltisti seisoi karsinassa ja katteli kun tuun sisälle karsinaa. Ihanaa ettei oo semmonen äkäpussi aamulla heti vastassa. (Pomoa siis meinasin :D)
Harjasin toisen puolen ja kyllästyin ni menin kattoo satulahuoneesee. Sit menin harjaa takas ja kyllästyin uudestaa ja menin hakee Roosan kans Roosaa tarhast.
Takas Elviksen luo ja katoin kaviot, ompas Elvis helppo poni, ei tarvii ku ottaa kaviost kiinni ja hän jo antaa sen nätisti.
Suitset päähä ja satula selkää. Armoton taistelu vyön ja Elviksen mahan kaa :DD. Se on pulskaaa!!

Kentäl, taas jälleen ekana.. Miten onnistun aina olee eka siel venaas et edelline tunti loppuu ja pääsee kentäl xD.. Joo selkää sit vaa ja alkukäyntei. Mentii aika lyhyt alkukäynti ja alettii jo heti menee kevyttä ravia. Marianne laitto puomei kentäl.
Elvis tuntu jo alus tosi kivalt ja tiesin, et tää tunti onnistuu :) Mentii siin sit ravipuomei, ja hämmästyin, ku Elvis astu tosi hienosti ja isosti niitten yli. Täyty vähän hakee tasapainoo ensi.
Marianne vaa lisäs puomei ja menin iha innoissani siel tietty niit. Puomit vaan meni jotenki hyvin, ainaki mun mielest.

Otettii pieni käyntitauko ja alettii ottaa sit laukkaa. Marianne oikee innostu ja pisti meiät oikee työskentelee siel laukas. Tai siis oikeestaa miettimää. Elvis pääsi oikee kunnol laukkaa, ku mä mietiskelin seläs xD joo Marianne huuteli ohjeit, ja koitin parhaani mukaan korjata virheeni. Kädet pystyy, kantapäät alas, ylläpidä laukka, rentoudu, myötäike, polvet irti satulast ja kaikkee mahollist. N. 10 kierroksen jälkee Marianne oli tyytyväinen ja laukka kuulemma alko pyörii jne. Sit mentii keskel kävelee ni Roosat pääs laukkailee. Roosa oli vähä sitä miektä et mene itse, en jaksa.. Nno, kylhän se laukka sit nous niilläki :))))

Vaihettii suunta ja sama juttu. Laukattii monta kierrost putkee. Meinasin kerran pudota, ku petti tasapaino, mut sit Elvis hiljensi ja pääsin takas satulaa. Naureskelin ku mietin kui huvittavan näköst se oli, ku mä roikun satulas ja toine jalka polven kohdalt selän pääl.. Kaikki oli laukannu ni Marianne päätti et vedetäänki viek "kunniakierros" xD. Nojoo, Elvis ei ois halunnu lopettaa sit ollenkaa laukkaamist kierroksen jälkee :D
Loppukäynnit ja tallii.
Elvis vaa kuntoo ja tarhaa ja sitte kotiiin:)))

Tiia

2 kommenttia:

Milla kirjoitti...

:D Elvis on sellanen pullaponi.

Mäkin halun mennä sillä, heheh


(Edelleen itken tosta kommenttivahvistuksesta. Ja itken niin kauan kuin se tässä on ;) )

Tiia kirjoitti...

Elvis on pulla, Elvis on pikkupulla pikupulla.. joo..

mä meen koht hei kattoo koneel mikä juttu se on, ettei sun tarvi itkee