sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Jänis

Kiittäkää otsikosta Sania... :D
   Tää teksti hävis jonnekin koska olen aivan uuno bloggerin kanssa... Lopussa olis ollu Sanin hieno yhden virkkeen kertomus, mutta ihana blogger ei suostu toimimaan kanssani... Joten kuvitelkaa että olisin kirjoittanut ja julkaissut tän eilen.
   Minä ja Tiia käydään lauantaisin meidän vakiotunnilla ja oltiin siellä tänäänkin. Tiia meni Pomolla ja minä menin Roosalla, mun kaimalla :D. Tunti oli melkein normaali, vähän laukkapainotteisempi kuin viimeksi. Poikkeuksellisesti hoidin Roosan pois, koska toisen tunnin ratsastaja oli tullut kipeäksi. Roosa meni karsinassa ihan oudoksi, hakkasi ovea kuin hullu ja pureskeli karsinoita. Onneksi meidän kanssa samalla tunnilla ollut auttoi ja saatin hevonen tarhaan. Kuvia tunnista tulee myöhemmin ja Tiia kirjoittaa ensiviikolla korvaustunnistaan.
   Ratsastuksen jälkeen mentiin Sanin kanssa Hannalle ja täällä me vieläkin lanitetaan. Tähän kohtaan ois tullu Sanin superhieno tarina, mutta rankaisen bloggeria sitten myöhemmin... joten loppuun viel hieno kuva weheartit.com:ista. Enjoy!
   Ps. Liittykää lukijaksi ja kommatkaa niin voidaan parantaa asioita blogissa.

Ei kommentteja: