lauantai 8. helmikuuta 2014

Sweet 17!!

Moi!
Täytin maanantaina 17 vuotta joten perjantaina kokoonnuttiin parin kaverin kanssa juhlistaa mun synttäreitä ja sain pienet lahjat kultakin. Pidettiin hauskaa ja syötiin kaikkee, laulettiin singstaria ja pelattiin wiitä, tietty myös musa pauhas taustalla ja aina hyvän biisin kohal joku ryntäs olkkariin vääntää nupit kaakkoon :DD. Valvottiin myöhää ja naurettiin, pölötettiin ja pidettiin hauskaa. Parempii synttärei ei ois voinu toivoo ja ens vuonna sit vieläki paremmat tietty!!
  Synttärikynnet tein illalla ja ne lähtiki siinä tohinassa pois ettei niistä oo kuvaa. Kuvii otettiin illan aikana pari, mut sit sen jälkee oltiin ilman kännyköitä, jote ei oo sen takia pahemmin kuvia. Ne ei myöskään oo kauheen julkaisukelposia tänne :D Sukulaisilta oon viikon aikana saanu kaks pientä mariskoolia ja kaks iittalan vitriiniä (niitä pieniä lasisia rasioita), muumimukin ja rahaa.
  Leivoin tänää juustokakun sukulaisille jotka kävi päivällä ja muuten oon vaan kattonu putousta. Kuinka moni myöntää seuraavansa samaa ohjelmaa? :DD

Hyvää loppuviikonloppua (onks toi ees sana :DD?) kaikille!! :)

Ei kommentteja: