maanantai 3. helmikuuta 2014

Kaisus!

Moi!
Eilen lupasin et teen postauksen joten tässä se tulee :D
Info..

Lauantaina tallille vähän lämpimämmällä ilmalla. Oli vaan pari astetta pakkasta :)
Katottiin autosta kentälle et toi ei kyl näytä Mariannelta mut aateltiin et sillä oli vaan enemmän vaatteita. Sit mentiin talliin ni yks sanos et meil onki sijaine.
Kaisa oli valmiina jo karsinassa joten hain vaan harjat ja alettiin tietty harjaamaan. Pidettiin se aluks vapaana mut eihän se rouvalle käynytkää, ku rupes availee ovia itekseen.. laitettiin siis kiinni.
Varusteet vaa niskaa ja menoks.

Jo aluks ku kiipesin selkään, aattelin et en tykkää tästä sijaisesta ja negatiivisuus jatkui kun alko jännitys..
Jotenki Kaisa hiihti alta pois ja mä jännityin koko aika enemmän..

Mentiin aika kauan siinä pääty-ympyrällä ku se ope selitti itestään ja kyseli ja selitti ravi tehtävää. En vieläkään tykännyt koko ajatuksesta..
Alettiin sit ravailemaan kevyttä ravia. Piti tehdä siis pääty-ympyröitä kaks peräkkäin jotta saatais ravi tasapainotettua ja tahti kuntoon. Ravi suju muuten hyvin, mutta ku tultiin ympyrälle kaisa nopeutti ravia ja ois hiihtäny suoraan vaa laukkaa. Sain kuitenki tän aina estettyä.

Vaihdettiin suuntaa ja sama tehtävä oikeaan kierrokseen. Tää on meille huonompi suunta koska oon huonompi pitää hevosen uralla ku kääntämään :D tai siis ku Kaisa on oikeelle vino ni oikee on meille siis vaikeempi suunta.
Viimeksi seki meni ihan tosi hyvin, mut ei tänään..

Harjotusravissa mentiin vaan siinä ympyrällä koko ajan. Vasempaan kierrokseen sujus taas hyvin lukuunottanatta Kaisan laukkainnostusta. Kaisa ois siis halunnu laukata....
Oikeeseen kierrokseen ei sujunu sit yhtään.. Lopulta saatiin Iina siihen avuksi ja onnistui jotenki.
Ku se sijaine kysys et onks joku ketä ei haluu laukata ni mä tietenki sanoin etten haluu..
Ei ollu oikee fiilis ku tunti meni muutenki niin mönkää. Käveltiin keskellä ku muut laukkaili. Lopuks vaan käveltiin ja luovutin hepon Iinalle.

Jäätiin auttaa seuraavalla tunnilla ja pääsinkin söpön pulla elvikseb viereen kävelemään :)

Lauantaina toivottavasti eri meininki kun viimeks.. mut nyt heippsan!
Tiia

Ei kommentteja: